Juridische kwesties
kunnen complex zijn,

laat ons u helpen
bij het
vinden van
de beste oplossing.

 

Erwin van de Glind

Erwin is een ervaren advocaat met een passie voor het recht. Met ruim 15 jaar ervaring in de advocatuur heeft Erwin een bewezen staat van dienst in het behalen van succesvolle resultaten voor zijn cliënten.

Erwin is een sociaal-advocaat met een hart voor de zaak. Hij benadert zijn cliënten op een informele en vriendelijke manier, maar schroomt ook niet om hen de waarheid te vertellen. Hij begrijpt dat cliënten die te maken hebben met juridische problemen vaak kwetsbaar en emotioneel zijn en zal er alles aan doen om hen op hun gemak te stellen en hen te ondersteunen tijdens het proces.

Als specialist in het asiel- en vreemdelingenrecht heeft Erwin met succes cliënten vertegenwoordigd in juridisch complexe zaken, waaronder statushouders uit andere EU-landen. Hij heeft een grondige kennis van de (Europese) wet- en regelgeving en zal zijn cliënten op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen wat hun rechten en plichten zijn.

Als u op zoek bent naar een toegewijde advocaat die u kan helpen bij het oplossen van uw juridische problemen in het asiel- en vreemdelingenrecht, neem dan contact op met Erwin. Hij staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw zaak en zal er alles aan doen om u te helpen de best mogelijke resultaten te behalen.