Juridische kwesties
kunnen complex zijn,

laat ons u helpen
bij het
vinden van
de beste oplossing.

 

Michael van de Glind

Michael is begonnen als juridisch medewerker bij Glind Advocaten in 2018 en heeft zich tot advocaat laten beëdigen in 2022. Michael is gespecialiseerd in het bestuursrecht en met name het Sociaal Zekerheidsrecht.

Het Sociaal Zekerheidsrecht gaat over regels en bescherming voor mensen die in moeilijke situaties zitten, zoals geen werk hebben, ziek zijn of niet kunnen werken. Het zorgt ervoor dat er hulp is in de vorm van geld of verzekeringen, om mensen en gezinnen te ondersteunen. Het doel is om ervoor te zorgen dat iedereen in de samenleving een sociaal vangnet heeft en dat ze zich veilig voelen op het gebied van geld en werk. Daarnaast is Michael bezig met zijn specialisatie voor Asiel- en Vreemdelingenrecht en voor Omgevingsrecht.

Michael kenmerkt zich als advocaat doordat hij zegt waar het op staat in kraakheldere taal. Hij is uitstekend in staat om de pijnpunten van uw juridisch probleem aan te wijzen en daarvoor goede oplossingen aan te bieden. Hij stelt zich altijd op als diplomaat en zal het liefst uw geschil proberen op te lossen met een telefoontje. De snelste manier om een probleem op te lossen begint met een goed gesprek. Lukt dat niet, dan klimt hij maar al te graag in de pen om de juiste juridische procedures op te starten.

Heeft u problemen met uw (lokale) overheid? Denk hierbij aan de IND, het UWV of uw gemeente. Neem dan contact op met Michael zodat u van goed advies wordt voorzien.