Verdediging
van uw rechten
en belangen
is onze passie.

 

Over Glind Advocaten

Wij zijn Glind Advocaten. Onze toegewijde advocaten staan altijd voor u klaar om u te helpen bij elke stap van uw juridische kwestie. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in de meest complexe zaken en zetten ons in om de belangen van onze cliënten op de best mogelijke manier te behartigen.

Bij ons advocatenkantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij begrijpen dat juridische kwesties stressvol kunnen zijn en daarom zorgen wij ervoor dat wij er zijn om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren wanneer dat nodig is.

Als sociaal advocatenkantoor zijn wij er trots op om een ​​positieve impact te maken op de gemeenschappen waarin wij actief zijn. Wij stoppen veel tijd en energie in het behandelen van elke zaak en wij zijn vastbesloten om onze cliënten te voorzien van de best mogelijke service. Dit betekent dat wij uw zaken doen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit houdt in dat de overheid meebetaalt aan de kosten van de advocaat. Bezoek https://www.rechtsbijstand.nl/ om te zien of u voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Bij Glind Advocaten zijn wij er om u te helpen met al uw problemen met de overheid. U kunt hierbij denken aan problemen met onder andere de IND, het UWV, het CBR, het Openbaar Ministerie of zelfs uw gemeente. Wij zijn er om u door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat u de best mogelijke uitkomst krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw juridische kwesties.